Sweet cat – Ketting

24.99

Omschrijving
Ontdek de Sweet Cat – Ketting, een 15mm munt van glimmend schelp met een zilverkleurige kat. Perfect voor kattenliefhebbers. Bestel nu!

Only 1 left in stock

Bezorgen & retourneren

Een Betekenisvol Sieraad voor Kattenliefhebbers

De Sweet Cat – Ketting is een prachtig sieraad dat speciaal ontworpen is voor iedereen die een diepe band heeft met hun kat. Deze ketting heeft een 15mm munt van glimmend schelp met een zilverkleurige kat erop. Het ontwerp straalt elegantie en liefde uit, perfect voor degenen die hun geliefde huisdier altijd dichtbij willen dragen.

Ketting met Kat: Een Symbolisch Sieraad

Deze ketting met kat is meer dan een modeaccessoire; het is een symbool van de onvoorwaardelijke liefde en vriendschap tussen jou en je kat. De zilverkleurige kat op de glimmende schelpmunt herinnert je aan de speelse, liefdevolle en soms mysterieuze aard van je trouwe viervoeter. Het dragen van deze ketting is een manier om die bijzondere band altijd bij je te hebben.

Hoogwaardig Vakmanschap

De Sweet Cat – Ketting is gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze munt is vervaardigd uit glimmend schelp, wat een prachtige glans en diepte geeft aan het ontwerp. De hanger en de munt zijn beide van 925 sterling zilver, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Dit sieraad is zorgvuldig gemaakt om lang mee te gaan, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Ketting met Betekenis

Of je nu een kattenliefhebber bent of iemand wilt verrassen met een betekenisvol cadeau, de Sweet Cat – Ketting is een uitstekende keuze. Deze ketting met betekenis kan een tastbare herinnering zijn aan een geliefd huisdier, een manier om je liefde voor katten te uiten of gewoon een elegant accessoire dat je dagelijks kunt dragen.

Een Uniek Gedenksieraad

Deze ketting is niet alleen mooi, maar ook een uniek gedenksieraad. Het is perfect voor iedereen die een bijzondere band met hun kat wil vieren of herinneren. De Sweet Cat – Ketting kan dienen als een constant eerbetoon aan de vreugde en troost die je kat in je leven brengt.

Draag de Liefde van je Huisdier bij je

Draag de Sweet Cat – Ketting als een symbolisch sieraad dat de speciale band tussen jou en je kat vertegenwoordigt. Laat het je herinneren aan de liefde, het gezelschap en de vreugde die je kat in je leven brengt. Bestel vandaag nog en draag deze prachtige ketting met trots, als een eerbetoon aan je geliefde huisdier.

Additional information

Weight 1 g
Dimensions 41 cm
Materiaal

925 sterling zilver, Schelp

Kleur

Zilver

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sweet cat – Ketting”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dit vind je vast ook leuk