Pawprint in My Heart – Herinneringshanger

89.99

Omschrijving
Draag de blijvende herinnering aan je huisdier met de “Pawprint in My Heart” herinneringshanger. Koester jouw herinnering en bestel nu!
Bezorgen & retourneren

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Een Betekenisvol Herinneringssieraad

De “Pawprint in My Heart” herinneringshanger is een prachtig symbool van de blijvende liefde en herinnering aan je geliefde huisdier. Deze bijzondere hanger, met een gedetailleerde pootafdruk, helpt je om je huisdier altijd dicht bij je hart te dragen. Of je nu troost zoekt na het verlies van je trouwe vriend of gewoon een blijvende herinnering wilt creëren, deze hanger biedt een tastbare manier om je liefde en verbondenheid te eren.

Een Mooi Gedenksieraad

De “Pawprint in My Heart” hanger is een ideaal gedenksieraad voor iedereen die een huisdier heeft verloren. De pootafdruk symboliseert de diepe band en de onvergetelijke momenten die je hebt gedeeld met je trouwe metgezel. Draag deze hanger als een constante herinnering aan de vreugde en het gezelschap dat je huisdier in je leven heeft gebracht.

Hoogwaardige Materialen en Vakmanschap

Deze prachtige hanger is vervaardigd van hoogwaardig 925 sterling zilver, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De “Pawprint in My Heart” hanger kan optioneel worden afgewerkt met een goud- of roségoudlaagje, waardoor je een sieraad kunt kiezen dat perfect bij jouw stijl past. Hoewel deze laagjes met de juiste zorg lang meegaan, kunnen ze na verloop van tijd vervagen bij langdurig en intensief gebruik. Dit zorgt er echter voor dat je een prachtig en duurzaam zilveren sieraad behoudt.

Koester Jouw Kostbare Herinneringen

Draag de “Pawprint in My Heart” herinneringshanger met trots en laat het dienen als een troostende herinnering aan de bijzondere band die je had met je huisdier. Of je nu kiest voor de zilveren uitvoering of de optionele goud- of roségoudlaag, deze hanger is een prachtige manier om je liefde en herinneringen te koesteren. De hanger heeft een formaat van 13mm.

Bestel Nu en Draag Jouw Herinnering Dicht Bij

Bestel de “Pawprint in My Heart” herinneringshanger vandaag nog en draag je geliefde huisdier altijd bij je. Met zijn hoogwaardige materialen en betekenisvolle ontwerp, is dit sieraad een blijvende ode aan de bijzondere band tussen jou en je huisdier.

Additional information

Kleur

Goud, Rose gold, Zilver

Materiaal

925 sterling zilver

Maat

6×8

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pawprint in My Heart – Herinneringshanger”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dit vind je vast ook leuk