You make my moon full – herinneringsring

79.99

Omschrijving
De “You Make My Moon Full” ring, gemaakt van 925 sterling zilver, symboliseert herinneringen met een volle maan. Kies maatwerk of verstelbaar. Bestel nu!
Bezorgen & retourneren

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Zorg ervoor dat je altijd de perfecte pasvorm bestelt. Bekijk onze handige gids voor het nauwkeurig opmeten van je ringmaat. Bekijk ons stappenplan hier.

Een Halve Maan die een Volle Betekenis Krijgt

You Make My Moon Full is een prachtige ring die het bijzondere verhaal van een herinnering vertelt. De ring bestaat uit twee halve manen, elk voorzien van een schitterend steentje, die samen een volle maan omarmen. In het midden bevindt zich een grotere maan die gevuld kan worden met een dierbare herinnering, zoals moedermelk, as, of een regenboogbaby aandenken.

Herinneringssieraad van 925 Sterling Zilver

Deze unieke ring is gemaakt van hoogwaardig 925 sterling zilver, wat zorgt voor een duurzaam en tijdloos sieraad. Je kunt kiezen voor een verstelbare variant of een op maat gemaakte ring, zodat hij altijd perfect past. De mogelijkheid om de volle maan te vullen met een persoonlijke herinnering maakt dit sieraad extra speciaal.

Symboliek van de Maan

De maan staat al eeuwenlang symbool voor het vrouwelijke en het moederschap. Het beeld van de halve manen die een volle maan creëren, weerspiegelt de rol van een moeder die haar kind omarmt en beschermt. De herinnering aan een regenboogbaby, een baby geboren na een moeilijke tijd of verlies, wordt op een prachtige manier geëerd in dit sieraad. De halve manen symboliseren de reis van verdriet naar vreugde, terwijl de volle maan de uiteindelijke vervulling en hoop vertegenwoordigt.

Op de voorbeeldfoto is het effect ‘regenboogbaby’ toegepast.

Zorg en Duurzaamheid

Kies je voor een laagje goud of roségoud? Let dan op dat bij langdurig en intensief gebruik het laagje kan slijten, waardoor de ring uiteindelijk zilver wordt. Met de juiste zorg gaat het laagje lang mee en blijft het sieraad zijn schittering behouden. Uiteindelijk blijft er een prachtig zilveren sieraad over.

Een Uniek Gedenksieraad

You Make My Moon Full is meer dan een ring; het is een herinneringssieraad dat de mooiste en moeilijkste momenten in het leven viert en bewaart. Draag deze ring met trots en koester de bijzondere betekenis achter elke maan en herinnering.

Additional information

Weight N/A
Kleur

Goud, Rose gold, Zilver

Ringmaat

10, 10 ½, 11, 11 ½, 12, 13, 4, 4 ½, 5, 5 ½, 6, 6 ½, 7, 7 ½, 8, 8 ½, 9, 9 ½, Verstelbaar

Dit vind je vast ook leuk